Välkommen till FyraHjul! Tack för att du hittat hit och stödjer oss genom att läsa våra artiklar.

Bränslet som startade FyraHjul kom från en ohälsosam kärlek till bilar i alla dess former. Vi på FyraHjul brinner för bilar, oavsett om det är en charmig och tystlåten Toyota eller ett italienskt fullblod i form av en Lamborghini. Det är denna kärlek som fått oss att vilja skapa en plats där vi kan dela med oss av våra erfarenheter, åsikter och äventyr inom ramen bilar. Vi fotar, filmar och recenserar bilar. Vårt mål är att dela med oss av allt detta genom den plattform som vi döpt till: “FyraHjul”. Med hjälp av videos, bilder och text kommer ni med hjälp av denna plattform stiga in i en värld där bilar alltid ligger i fokus.

Företaget

Jesper Olsson
Chefredaktör

Hej! Jag heter Jesper och är en 25-årig ekonomistudent från Skåne. Utöver att vara en av få studenter som spenderar mer tid bakom ratten än bakom skolbänken har jag också ett stort intresse för företagande och teknik. Detta tillsammans med mitt osunt stora bilintresse fick mig till att vilja driva min egen motortidning. Jag är svag för tyska bilar, speciellt Porsche och Audi. Därför skulle jag vilja säga att mina två absoluta drömbilar är den gatlegala banslaktaren Porsche 991 GT3RS och familjekombin med hästkrafter nog för att köra ifrån de flesta sportbilar, Audi RS6.

Martin Liljestrand
Bilrecensent
Tjena! Martin här. 25 år gammal men innehar redan ett bensinkort så slitet att Rhodos bargata klockan 05 upplevs fräsch. Här på FyraHjul axlar jag rollen som biljournalist och utsänd korrespondent i Mellansverige. Ingen navigerar en bilkonfigurator med samma vana som mig, men när solen skiner läggs tiden istället på löpning och cykel. Sportigt och snabbt är därför min melodi. Hot-hatches får mig att vrida nacken ur led, men likt mina kollegor står tyska motorvägskryssare bestyckade med ett AMG eller RS-emblem också högt i kurs. Smäll på en cykelhållare eller två på taket och du hittar snart allt jag äger till försäljning på blocket.

Daniel Ma
Biltransportör
Hej! Jag heter Daniel och det är tack vare mitt stora matintresse som jag landade jobbet som biltransportör här på FyraHjul. Med mitt kulinariska sinne som navigator finner jag de absolut bästa matställena att stanna till på när vi förflyttar pressbilarna från norr till söder. Elbilar får mitt hjärta att rusa som en trerättersmiddag på en lyxrestaurang tilldelad en michelinstjärna eller två. Helst ser jag elbilvärldens oxfilé på uppfarten, Tesla Model S Plaid.

Kommentarer inaktiverade.