Välkommen till FyraHjul!


Hej och hjärtligt välkommen till FyraHjul!

Äntligen är den här! Hemsidan jag drömt om och arbetat med så länge nu att jag knappt vet var jag ska ta vägen nu när den äntligen är här. FyraHjul är en online-motortidning som bygger på recensioner men som även innefattar så mycket mer. Här kommer du finna krönikor, nyheter och diverse artiklar som behandlar bilvärlden. Inom kort kommer det även finnas videorecensioner!

Jag som skapade tidningen heter Jesper Olsson. Jag är en 22-årig motorfantast från Skåne som spenderar majoriteten av min vakna tid bakom ratten. När jag inte rattar bilar eller leker Christian Von Koenigsegg i BMWs bilkonfigurator studerar jag ekonomi med förhoppningen av att FyraHjul en vacker dag kommer vara en global aktör.

Jag vill tacka dig för att du hittat hit och hoppas att du finner det FyraHjul bjuder på intressant. Vidare hade jag uppskattat något enormt ifall du vill hjälpa mig genom att gilla våra sociala medier och dela vidare FyraHjul till dina vänner och bekanta.

Ha det bäst!

Instagram
Facebook

Kommentarer inaktiverade.