Bugatti Chiron Super-Sport 300+ – Bugatti löser ett välkänt i-landsproblem

bugatti1
bugatti2
bugatti5
bugatti3
bugatti4
bugatti6
previous arrow
next arrow
bugatti1
bugatti2
bugatti5
bugatti3
bugatti4
bugatti6
previous arrow
next arrow
I-landsproblem är ett begrepp som används frekvent. För många innebär det bland annat att ständigt grubbla över vad som ska tillagas till middag. Vilka kläder du ska ta på dig på morgonen. Är det kallt nog för en tjocktröja eller räcker det med en t-shirt? För andra innebär i-landsproblem att du har 37 miljoner kronor över på kontot som du är villig att spendera, vilket Bugatti (som de vardagshjältar de är) löst åt dig. Lösningen kallas för: ”Bugatti Chiron Super-Sports 300+”.

Bugatti Chiron Super-Sport 300+ är en fullspäckad super-sportbil som tack vare sin W16-motor producerar 1600 hästkrafter. Namnet kommer från Bugattis hastighetsrekord som utfördes förra veckan där bilen körde i över 300 MPH (ca 482 km/h).

Bilen skiljer sig en del jämfört med den ursprungliga: ”Chiron” genom ett förlängt bakparti som genererar bättre aerodynamik och ett större luftintag vid fronten. Förändringar har även skett interiört genom att man pumpat upp motorn med 100 extra hästkrafter.

För många kommer detta enbart vara en ouppnåelig drömbil, men om du är en av de lyckligt lottade med alldeles för tjocka fickor som vill flyga fram i 480 km/h i vänsterfilen bör du vara snabb. Enligt Stephan Winkelmann, Bugattis president går bilarna åt snabbare än du hinner blinka, trots sitt hiskeliga pris på 37 miljoner.

Chiron Super-Sports 300+ är mer än bara en bil. Det är en lösning på ett i-landsproblem som få lyckligt lottade människor innehar. Vidare underlättas andra aspekter av ditt liv, bland annat lär det vara betydligt roligare att tänka över vad du ska laga till middag samtidigt som du flyger fram i en supersportbil. Dock lär detta vara ett problem som din privata kock åtgärdat i tid till att du parkerar din Bugatti i ditt 10-bilarsgarage.

Kommentarer inaktiverade.