Tack för detta året!


2019 var året då FyraHjul gick från idé till verklighet. I slutet av augusti lanserades företaget och sedan dess växer FyraHjul så det knakar. Vi har varit med om mycket roligt under det gångna året. Bland annat har vi recenserat spännande bilar som BMW 330e, Mercedes-Benz A-klass och nya Ford Focus. Vi har tävlat mot italienska fullblod i form av Ferrari F458 bakom ratten på Volvos supersedan S90 och vi har tryckt plattan i mattan i supersportbilar som Lamborghini LP-560. I takt med att vår hemsida och våra sociala medier ständigt växer blir vi mer accepterade som en seriös aktör på marknaden, vilket skapar spännande möjligheter för oss. Bland annat får vi tillgång till fler pressbilar men vi får även inbjudningar till häftiga pressevent världen över!

Utan er hade detta aldrig varit möjligt. Med hjälp av er når våra inlägg ut till tiotusentals människor genom våra sociala medier och vår hemsida. Vi vill därför tacka just dig för att du är en trogen läsare och önska dig ett gott nytt år!

Vi ses nästa år och då kommer det bjudas på mängder av bilrelaterat innehåll i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och mycket, mycket mer!

Kommentarer inaktiverade.